Ekologisk färsk välling till de minsta

Här kommer ett vällingtips till er!

Jag hade länge av gammal vana och utan att egentligen reflektera köpt den ”vanliga” industrivällingen på pulver till båda mina barn tills en släkting tipsade om att det faktiskt finns färsk ekologisk välling helt utan tillsatser att få tag på (från Otto). Den är gjort på färsk mjölk och havre, värmebehandlad och sedan nedkyld.

Bor du i Stockholm kan du få hemleverans av välling varannan vecka, annars får du söka dig till utvalda butiker runtom i Sverige. Kika på deras hemsida så ser du exakt var den går att få tag på. Sortimentet har nu dessutom utökats med en färsk ekologisk smoothie.

Jag tycker att det är fantastiskt att barnmatsjättarna utmanas av ett bolag med fokus på ekologisk färsk mat till barn, till skillnad från industripulver med en hållbarhet på ett år. Dessutom är den färdig att servera och det gör du bäst i en nappflaska i glas (undvik nappflaskor i plast då oönskade kemikalier kan avges när den blir varm).

Mitt barn älskar den och hoppas även dina kommer göra det!

Otto välling 2

Färdig att värmas!

Otto välling

Vi har en flaska från Lifefactory med silikonhölje som gör att minstingen lätt kan greppa flaskan och den klarar att tappas i golvet.


Detta inlägg är inte sponsrat utan bygger på mina personliga åsikter.

Du kanske också gillar...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>