Nu ska vi testa något nytt!

familybox

Jag gillar verkligen företag som vill göra det lättare för oss konsumenter att välja bra produkter ur ett kemikalieperspektiv och som vägleder i den djungel av produkter som finns på marknaden. Jag blev därför mycket glad när Familybox kontaktade oss med frågan om att prova och utvärdera några av deras boxar – tvättboxen och städboxen. Nu har vi packat upp dessa boxar och är redo att ta oss an nya sätt att tvätta familjens kläder och städa med ”goda bakterier”.

Tvättboxen innehåller tvättnötter, flytande galltvål, ett blekmedel och fläcklösare samt en eterisk olja med lavendel. Dessutom ingår en broschyr med råd och tips på hur produkterna bör användas. Perfekt sätt att sänka tröskeln för oss konsumenter att testa nya bättre produkter.

IMG_3507

Jag ser fram emot att se om tvättnötterna fungerar på barnens ofta mycket smutsiga kläder.

Städboxen innehåller ett startkit med produkter från Pure Effekt, produkterna baseras på mikroorganismer som bryter ner smuts, fett och luktproducerande bakterier.

pureeffect

Att städa med goda bakterier som bryter ner fett och smuts istället för kemikalier, kan det vara något?

Nu ser vi fram emot att testa dessa produkter och återkommer med inlägg om hur det gick och vad vi tyckte!


Detta inlägg är sponsrat att Familybox.se

Du kanske också gillar...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>