Inspiration för kemikaliesmart sommarläsning

Nu har vi varit igång med Kemikaliesmart.se i ett halvår och det är dags för lite semester även från bloggen. Tänkte då passa på att ge er läsare lite lästips med några godbitar från vårens inlägg.

– Missade du vår upptäckt om Bisfenol-A i kaviartuber? I så fall kan vi tipsa om So long kaviar… vi ses igen år 2018! Det är ett av våra mest lästa inlägg, följt av inlägget om test av solkrämer.

– Efter upptäckten om Bisfenol-A i kaviartuber lanserade vi Bisfenol-guiden, där vi listar produkter tillsammans med information om de innehåller någon bisfenol eller ej. Det är vi tillsammans med er läsare som bygger upp guiden och vi fortsätter kontinuerligt fylla på med information om nya produkter så fortsätt gärna att bidra!

– Behöver du bra och snabba svar på de vanligaste myterna kring giftminimering? Läs vårt inlägg Så dödarna du myterna om giftminimering och vässa dina argument under sommaren!

– Har du nyligen påbörjat din resa för en mer giftminimerad vardag? Läs då gärna Giftminimering för nybörjare – en snabbstart för våra bästa nybörjartips.

– Till sist vill jag inför hösten och förskolestart tipsa om vår serie för en giftfri förskola, som är en steg-för-steg guide med många konkreta tips på hur du kan påverka miljön på ditt barns förskola till det bättre.

Trevlig läsning och njut av sommaren så hörs vi igen i augusti!

Foto 2015-07-05 15 11 07 (2)

Du kanske också gillar...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>