Den KRAV-märkta granen har anlänt!

Som jag nämnde i tidigare inlägg blev jag inspirerad via ett Facebook-inlägg att i år satsa på en ekologisk och KRAV-märkt gran från Småland (smålandsgran.se). Det var väldigt enkelt att beställa och jag fick välja både vilken sorts gran jag ville ha och vilken dag jag ville ha granen levererad. De levererar till Storstockholm och Göteborg.

Tjänsten inkluderade SMS-påminnelser med tidsangivning när leveransen skulle komma. Allt fungerade väldigt smidigt. Lite oroliga var vi kring hur granen skulle se ut då vi inte fått vara med och välja själva, men när vi så äntligen packat upp den kunde vi pusta ut. Så fin!

Nu kan jag bara sitta på golvet och titta på granen och känna nostalgi från barndomen. Snart är det jul – tjohoo!

Vår fina kungsgran från Smålandsgran.se.

Vår fina kungsgran från Smålandsgran.se.

gran2

Du kanske också gillar...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>